smakprov på sommaren !

Känner ni luften? Ser ni träden? Märker ni solen? Är det inte underbart?  Perfekt till 1:a maj, valborg och allt det där som har med helgen att göra! Vad skönt det kändes att lämna klassrummet och känna att det är ledigt för några dagar med vila, sol, och sköna dagar. Jag sa för mig själv att man kan tänka att det är fredag redan idag och ända tills den riktiga fredagen är kommen, haha...jag är knäpp. Imorgon väntar bilturen med familjen ner till stugan och havet där vi ska spendera helgen. Mattias kommer ner med tåget på fredag. Kommer bli mer än najs! Även om det är mycket i plugget just nu så känns det som om vi är inne i slutspurten, vilket som är himla skönt! Vi är inne på de sista delarna i de flesta ämnena och det återstår till mesta dels bara proven. Ska bli så fruktansvärt gött att släppa allt sedan och bara fokusera på det roliga som har med nian att göra. Cabarén börjar komma på tal nu och det är dax att börja spåna och fundera över vad den ska bestå av. Någon som har några idéer än eller? Även klassresan, skolavslutningen och turen till Liseberg väntar oss. Det börjar närma sig.
Eftermiddagen och kvällen kommer att bestå av packande och sedan träffa Madde en stund.

Ha en riktigt skön helg!


& grattis älskling till körkortet! ♥


/J.C♥

"allt var så mycket lättare när man var mindre"

Minns ni tiden då allt var så lätt? Då ingenting kunde förstöra eller hindra en utan dagarna rullade på och allt kändes perfekt? Minns ni då man stod på skolgården med alla sina kompisar omkring en och man alltid hittade på saker med varandra? Alla tillsammans. Minns ni då man stod med sina flätor i vinden och kände sig stor, även om man var liten? Minns ni då allting rullade på bra och humöret var på topp? Jag kommer ihåg känslan. Allt var så mycket lättare då man var mindre. Det var inte storleken eller de små flätorna det handlade om. Det fanns där inne. Inom oss. Jag menar, jämför tiden då och nu. Hur mycket har inte skett och förändrats där emellan? Det är en enorm skillnad. Vi har växt upp ifrån att ha varit barn till att bli tonåringar. Då förändras allt. Man märker hur saker och ting plötsligt blir töntiga. Hur man börjar delas in i grupper och ta roller i plugget. Hur allas olika personligheter som funnits inom dem plötsligt slås samman till en enda som alla sedan ska gå efter. Att vissa plöstligt blir så pass svaga att de inte längre vågar vara sig själva eller stå för vilka de är. Att plötsligt märka att utseendet blir det viktigaste för i princip alla och att det är det enda som står i fokus. Brunkräm, puder, mascara & rouge och inte minst concealer på läpparna. Insidan är som glömd. Det är som om utsidan är det enda på jorden. Det enda som behövs och krävs för att alla ska hajja till och tycka om en. Inte minst alla killar. Ändå är det ingen som lägger märke till någon förändring? Att det inte funkar i längden. Att en kille tycker om en tjej bara för utseendet och inte insidan gör att det inte kommer hålla ändå. Men vem inser det och drar ner på sitt fokuserande på hur man ser ut? Nä juste, ingen.
Personer börjar klanka på andra personer medan vissa står där emellan och får stå ut med att höra skiten dagarna i enda. Skiten bakom ryggen som man får reda på men som sedan dör ut då personen kommer i närheten. Snacket om alla fel på allt och alla istället för att säga bra saker om varandra. Då ingen har tillräckligt med styrka för att kunna säga positiva saker till någon utan istället bara klanka ner eller säga saker som gör att personen själv får status istället. Att man får höra skiten om att personer är "fjortisar" fastän de som nämner det är beter sig precis likadant. Att man kan känna lukten i luften utav att man inte är lika mycket värd bara för att man står för vem man är eller för att man inte är helblonderad som alla andra. Att det inte spelar någon roll hur man än beter sig eftersom det är som bestämt vem/vilka som betyder mest och att det inte går att ändra på. Att man är cool om man skolkar och skiter i plugget och en plugghäst om man bryr sig om sina betyg. Att man är en tönt om man går osminkad och en fjortis om man använder smink. Att man är ful utan de allra nyaste plaggen ifrån butiken och en snobb om man går där med sina märkeskläder. Hur ska man bete sig för att andra ska vara nöjda kanske ni tänker nu. Enligt mig ska man inte bete sig på något visst sätt alls för andras skull. Plocka fram ert inre och lev vidare på det. I framtiden kommer du alltid komma längst med att vara dig själv och att tänka som Grynet: "Ta ingen skit".

en dag går solen ner,
för att aldrig komma mer,
då ska jag stå där stolt och le,
för att jag inte blev en av er.


/J.C♥

lördag & kär x2

I can´t help it...

I´m in love.


/J.C♥


skogsplantering, dans,dans & lite mer dans!

Imorgon bitti ska jag ta mig upp redan vid sju pga att vår klass har planerat in en skogsplantering. Efter det blir det snabbt en dusch, käk och fixa mig för att sedan ta mig ner till dansen så fort som möjligt. Ska hjälpa "barnen" i min och Malins grupp så mycket jag hinner, om jag ens hinner ner i tid innan båda föreställningarna är över. Vi får se. Sedan väntar undomsföreställningen för barn och ungdomar som är välkomna att titta.
Jag är taggad till tusen!

Kom & titta! Imorgon Lördag kl. 19.00 på Skillingehus!♥

Shake it ! ♥


/J.C♥

perfekt!

Vi tog fel om Sigges. Det är inte förrän om 2 veckor. PUST!, säger jag bara. Vi hade nog aldrig hunnit eller orkat egentligen. Så det var en enorm lättnad. Idag var det matte-nationella. Gick super. Jag är ett geni på matte. Ingen som missat det va? Jag riktigt kände känslan då jag var den enda i hela landet som var grymt taggad till att greppa pennan vid 08.00 imorse för att lösa alla uppgifter galant. Sydde färdigt mina jeans i slöjden också och dom blev skitsexiga. Till och med No:n i eftermiddags var intressant och lärorik tack vare att vi hade Mattias och inte Svettyy. Nu ska bara sv-novellen skrivas klart också så kanske jag kan satsa på att bli bäst. Vilket som blir en enkel match med tanke på att jag redan är det.
Pusssss!


/J.C♥


fartfylld vecka!

Det är måndag och första dagen på en otroligt händelserik vecka. Det är mycket som ska fixas inför helgen och jag kan erkänna att jag knappt börjat. Det handlar mest om kläder till dansen men också två födelsedagar, skogsplantering och så Sigges på fredagkvällen. Det ska bli sjukt kul att få dansa hela veckan, men ändå ganska jobbigt med tanke på att jag knappt kommer hinna sova en blund. De har även tatt bort sovmorgonen på torsdag pga. matte-nationella. Det skulle ju inte skadat om den funnits där denna veckan.

Hoppas ni kommer och tittar på dansuppvisningen för er ungdomar på lördag kl.19.00 på Skillingehus! ♥

Imorgon bär vi oss av till fenix direkt på morgonen för att besöka de linjer som vissa sökt in till. Jag själv ska faktiskt erkänna att jag inte ska gå där, inte sökt in och inte heller kommer sätta min fot där inne efter grundskolan. Men vad gör man när typ hela klassen ska dit? Och man inte känner för att spendera sin tisdag i plugget när den ändå bara består utav två små teoretiska lektioner? Dessutom kan det ju va liite intressant ändå att ändå se hur handel- och administrationsprogrammet är på den skolan. För jag har ju faktiskt haft fenix i bakhuvudet, förut. Vi ska i alla fall tillbaka till plugget efter lunch vid kl.13.00 för en meningslös mentorstid. Ganska slapp morgondag antar jag.
Nu är det dags att slå upp matteboken i några små minuter innan maten är klar och jag drar ner till dansen med Malin. 

Ha en gó kväll!



/J.C♥

when the truth is that I miss you so..

En känsla inom mig som hela tiden funnits där men som aldrig låtit mitt huvud inse att det är så det är. Att det är dig jag saknar. Att varje dag utan min vilja gjort att vi glidit ifrån varandra mer och mer. Att se dig skratta och ha lika kul som vi haft få mig att få ont i magen som om en sten slog sig ner inom mig med en olidlig smäll. Har du förträngt allt vi hade? Det vi gjorde tillsammans? Skratten, leenden och alla dagar i vår barndom som vi spenderat med varandra? Minnena finns kvar som ett djupt spår injutet inom mig. Dem försvinner inte. Det kan vara mitt fel att det blivit såhär. Att jag hamnade där och du fann andra. Men i så fall säger jag förlåt. Minns du stunderna? Då vi verkligen skrattade och hade roligt åt allt som vi gjorde. Då vi alltid hittade på något och var de sista personerna som någonsin blev osams. Minns du våra unga år tillsammans? Minns du snökojorna och chilinötterna? Minns du när vi lekte skola och alltid skämtade om att lärarna ringde och skällde ut klassens bråkstakar? Minns du då jag råkade spy över din docka? Jag vet att man glider ifrån varandra ju äldre man blir. Man förändras. Men, jag tror ingen utav oss gjort det. Inte på insidan. Jag tror att vi är gjorda för varandra, att vara vänner. Det fanns något speciellt imellan oss, det vet nog både du och jag. Är det bara jag som tycker att allt vi hade runnit ut i sanden? Är det bara jag som saknar? Är det bara jag som behöver en vän som du? Det har gått 3 år sedan vi skiljdes åt. Tänk att man hade mått bättre om man fått en kram och en anledning varför vi gick åt olika håll. Men det bara hände. Utan att någon utav oss egentligen tänkte så försvann vi för varandra. Som en blomma som lät sina blomblad falla till marken. På det sättet försvann du ur mitt liv. Ingen har nog ord för vad det var som gjorde att det blev som det blev. Att det plötsligt blev miljarder mil i mellan oss och att vi gled ifrån varandra på det sättet som vi gjorde. Att vi slutade umgås då vi var som allra bästa vänner och det sista vi ville var att släppa taget om varandra. Att det enda som finns imellan oss är hälsningar varje morgon. Alla ord och all den underbara vänskap som fanns där förut är borta. Att det nu bara existerar en enorm tomhet och att den sista pusselbiten inom mig försvunnit. Det har varit så svårt att få chansen att tala om det här för dig. Du kanske har fått känslan att ingenting betyder något längre. Men de få gånger vi träffats, bara du och jag borta någon annanstans i sommarvärmen. Så har jag märkt hur många underbara minnen som liksom kommit tillbaka till en. Men när vardagen till sist kommer tillbaka så märker man hur allt blir som en fasad imellan oss och hur avståndet blir allt större och större igen efter varje dag som går. Du måste förstå, att vad som än händer, så betyder du lika mycket för mig nu som du gjorde då. Du har en stor plats i mitt hjärta, fortfarande.

jag saknar dig ♥


/J.C♥


färgstark lördag!

Är det inte en alldeles makalöst fin morgon? Solen skiner ute och när man vaknade upp slog tanken mig direkt att det är lördag. Har precis satt i mig en härlig frukost och tror att nästa steg blir en fullt lika underbar dusch. Hoppsan! Har ni nån gång hört mig såhär positiv? Jag kanske fejkar? Jag vet inte ens själv. Men morgonen känns bra i alla fall och det känns sjukt gött idag. Hur ska ni spendera er lördag? ♥
Jag själv ska dyka ner i alla husets garderober för att försöka hitta något att ha på mig på dansuppvisningarna nästa helg. Kanske inte borde avslöja allt för mycket men...det är lite 80-tals stil som gäller på en utav danserna. Jag har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. När jag hör 80-tals mode ser jag bara färgstarka kläder i olika färger, glitter, otoligt vida byxor, tights och enorma platåskor framför mig. Byxorna gör mig spyfärdig. Dom är så otroligt fula. Jag får nog satsa på tights för min del, för jag gillar bara tighta byxor. Det skulle vara riktigt snyggt att typ ha glittriga eller sådana med paljetter på eller något. Om det är någon som har sådana och har lust att låna ut dem så hör av er! ♥ Jag behöver smakråd så kommentera gärna vad ni tycker att man skulle kunna ha på sig. Jag är just nu mycket inne på glitter kombinerat med färgstarka kläder. Tips?
Skulle vara perfekta.
Sådana eller guldiga.
 Alcazar kanske kan ge mig inspiration?
 Eller dessa två tjejer X) ?
I need help.


/J.C♥

teve, data & godis...

Det blev en mysig hemma kväll ikväll istället. Inte likt mig att jag sitter hemma själv en fredag. Men varför inte variera sig? HAHH.. Kvällsmaten bestod av min goda pastasallad med kyckling. Mihiih det var mums! Känns som om jag ätit mig igenom denna fredagen. Men jag antar att det är tillåtet med godis och gottigott när man är sådär pms-tjurig och har sina sämre dagar... Sedan har jag till mestadels gått i mellan teven och datan resten av kvällen. Tänk för att jag till och med öppnade matteboken och klarade av en sida i den nu innan läggdags, unbeliveable!
Nu kan man kanske somna med liiite gott samvete i alla fall...
  Morgondagen väntar med en...
• Förmiddag bestående av plugg så mycket jag orkar och hinner.
• Sedan ska jag ner till mormor som ville bjuda mig på middag.
• Efter det ska jag förhoppningsvis träffa älsklingen.
• På kvällen kommer Maddsen upp och stannar över natten.
Mmm- myyys lördag! ♥

godnatt på er, sov sött!
 /J.C♥

försenade påsklovsbilder!

Enjoy! :) ♥


 Bus i bilen eftersom vi knappt själva fick plats efter vistelsen på Gekås, Ullared.
 Why are you staring at me like that?
 & laughing...I don´t understand ?
 Oh, yes...you´re soo hot!♥
 Syrran är framme med kameran igen & jag posar troligtvis..
 Lillan njuter av koskitlukten, ändå får pappa skulden, as usual...^^
 What do you want? I´m just smaJling !
 Jag hittar inte mina tuggummi! b-b-b-b- eroende...
 Pööhh! Jag kan större <.<   (så du vet).
 Du behöver inte visa hur man gör ett hjärta, jag vet att du älskar mig.
 Promenad i dimman med syster...
 När mobilkameran tar bättre bilder än man väntat sig..
 Plockade vitsippor till mor min..(ibland är jag snäll)
 Då vart syrran på plats igen -.- ^^
 Jag ska skrämma henne!
 Gamla goda tider kommer tillbaka när lillsyrran är i farten ^^
 Sötaste bilden ever!♥
 Lite coolare än mig, med det får va lite då..
 Hett!
 pussspuss!
 Naww..hittade du ditt påskägg först?!
 Påsk vid havet!
 Julia & Mattis...
 Gottegrisar!
 Ge mig sommaaar!
 My star! ♥
 Stigen ner till havet..
 I love this place! ♥


/J.C♥


gymnasiet, britney & veckans bästa dag!

Solen skiner, Britney Spears spelas på högsta volym och inte nog med det så är det FREDAG! Ingenting kan bli så mycket bättre just nu. Jag minns tiderna då jag och min syster satt på rummet och spelade kort, lyssnade på Britney- skivan och sjöng med till varenda låt. Jag minns min blick som var hårt fokuserad på Julias läppar för att jag själv också skulle få ut de korrekta orden som strömmade ur cd-spelaren. Jag kommer också ihåg när jag satt med hennes skiva i min hand och tänkte för mig själv att jag aldrig någonsin skulle ändra mig. Att hon skulle vara min idol, då och föralltid. Så jag får väl säga "Oops I did It again"  med tanke på att jag inte kan påstå att jag släppt henne helt och att skivan just nu rullar i min cd-spelare. På något sätt så gillar jag många utav hennes låtar. De gamla favoriterna är ju inte att leka med i alla fall. Eller vad säger du, syrran? Do you remember?
http://www.youtube.com/watch?v=mvtDHH_IfP8

Plusgymnasiets Kick- off kväll var inte den heller att leka med. Modevisningen, uppläget, makeupen ALLT. Jag vill börja nu, nu NU! Hoppas verkligen att det blir som jag vill nu. Annars blir jag riktigt besviken. Faktiskt. Nu är det full disskussion där nere om familjen ska iväg ner till stugan ikväll eller inte. Själv vill jag inte följa med i helgen pga allt som måste fixas, ordnas och göras under denna helgen. Matte- nationella väntar nästa vecka och jag har massor med tal som väntar på att bli lösta i min lilla mattebok. Inte nog med det så är det både dansuppvisningar för fullt och Sigges nästa vecka. Snacka om mycket dans på en vecka. Underbart kul! Jag har dans på måndag, kanske tisdag, onsdag, fredag, en gång på lördagen och två gånger på söndagen. Jag måste fixa kläder till allt! gaah!
Men nu måste jag kila. Ha en underbart bra fredag i solskenet!

pussaaaarr....♥

 Ikväll blir det myys med Maddiiish!♥


/J.C♥


"jag måste bara skynda mig lite"

Jag är i farten som vanligt. Här är det minsann inget lugn inte. So-arbetet ska bli klart för inlämning tills imorgon. Jag kan erkänna att det står halvfärdigt än sålänge. Men tåget väntar inte på mig, och det går om exakt en timme. Ska möta upp systern min, ta en fika och sedan vidare till Plusgymnasiet för att se en modevisning och höra elever som berättar om upplägget av stylist- linjen. Så jag måste faktiskt säga att jag tycker det går före mitt lilla so-arbete. Sorry, Chrissie.
Tiden rullar, vi hörs! ♥


/J.C♥

my name is strezzzy!

Kan ju börja med att förklara att påsklovets bilder ramlar in senare, så slipper ni fundera mer på det. För övrigt så tar skolarbeterna och inlämningarna all min tid. Jag hinner inte. Svenska-novellen fördröjdes i alla fall till nästa vecka, med en stor lättnad för min del. Idag var det bip-testet på idrotten också. Bara känslan att springa från ena sidan till den andra fram och tillbaka gjorde mig illamående. Att höra ljudet när man måste vara på linjen i tid för att inte balla ur totalt. Att känna envisheten inom alla då man bara vill ge mer, mer och mer men att inte orken räcker till och man plötsligt ger upp utan att riktigt tänka sig för. Då kroppen säger ifrån. Att till sist sitta på bänken och flåsa och vara fruktansvärt irriterad på sig själv då man insåg att det endast fattades ca 3 vändor till för att slå det antal man gjorde förra året. Då blir man sur. På musiken sjöng vi "himlen är oskyldigt blå" ni vet, med Ted Gärdestad. Våra vackert klena stämmor blev en perfekt kombination till Svennes spelande. Jag började tänka på skolavslutningen. Jag menar, vem förknippar inte den med vita klänningar, rektorns tal och "glad sommar kramar" ? Det blir speciellt i år. Man kommer få en tår i ögat av att faktiskt sitta där och förstå att det kanske är sista gången som vi alla faktiskt är samlade tillsammans samtidigt, på ett och samma ställe. Rektorn ska låta oss höra hans sista tal till oss innan vi lämnar skolan, lärare och kompisar. Nu låter det som att vi typ ska dö eller något och aldrig någonsin ses igen. Jag menar bara att det blir väl inte samma sak att bara liksom se varandra på tåget på väg till sin gymnasieskola? Att bara möta varandras blick och få fram ett "hej" är ju inte samma sak som att faktiskt spendera en hel dag med varandra. Många kommer trorligtvis att glida ifrån varandra och hitta andra kompisar, vi går ju åt olika håll allihop. Annan skola, linje, plats, och hitta nya vänner som har samma intresse som en själv. Jag tror att många börjat inse att detta ligger oss väldigt nära nu och att det endast är någon månad kvar tills det faktiskt händer på riktigt. Tills vi sitter där i våra vita klänningar och skolavslutningskläder och sjunger sommarsånger. Då vi står på traktorn och skriker så högt vi vill som om vi vore lyckliga över att lämna varandra då vi har som roligast? Många vill nog mest bara glömma. Det känns konstigt men ändå spännande....hmm....Ikväll är det dans och det ska bli kul! Jag kände mig inte jätte uppåt till det nyss för är rätt trött , men med tanke på att jag inte var där förra veckan och har missat så mycket så vill jag självklart dit ikväll. Man känner verkligen när man inte dansat på länge. Stör mig på känslan i benen som bara vill upp och röra på sig. MAN VILL BARA DANSA!♥
Kvällen är räddad, shake it ! ♥

Dax att fixa mitt underbara religionsarbete om Hinduismen och Buddhismen.
Allt känns så fruktansvärt bra när det gäller att plugga hemma! (noot)

Ha en skön kväll!


/J.C♥


västkusten nästa!

Ett snabbt inlägg skadar väl inte mitt i allt packande. Som vanligt blir sängen full med plagg och grejor när jag är i farten och ska iväg någonstans. Det är alltid så, fastän sanningen är att jag inte ska vara borta så överdrivet länge. Nästan en vecka. Men nu finns ju en hel del där nere i stugan eftersom vi fått ner det mesta sen förra sommaren. Det man hoppas inför den kommande veckan är kanonväder och massor med rolig variation ifrån vardagen här hemma. Ida sa att hon oxå ska ner till sin stuga som bara ligger några meter ifrån våran, så förhoppningsvis stöter man på henne också. Önskar er ett riktigt skönt lov nu, det ska jag ha!♥ Kommer sakna er, men bara lite;)
Det jag ville komma till med detta inlägg var i alla fall att jag sticker imorgon och kommer hem på måndag eftermiddag. Jag är ledsen med det blir ännu en gång ett uppehåll i denna lilla blogg. Men ta det inte allvarligt, vi kan bara kalla det som ett tillfälligt avbrott. Strax tillbaka!

pussssaaarrrr & glá påsk! ♥


/J.C♥

en brännande varning!

Till alla sol & stekälskare. Visst är det underbart att solen börjat visa sig och vi kan börja dra fram våra solstolar och ligga och steka med sommarlåtarna i mp3:n på högsta volym. Allt låter ju bara så perfekt! Men sakta i backarna. I lördags gjorde jag just såhär. Och jag kanske inte är ensam om att vara sådär vinterblek och bli helt överstressad över att få steka skinnet av mig. Jag satte mig alltså i en solstol i trädgården i sisådär 1 och en halv timme. Nu har jag lidit utav soleksem i 3 dagar efteråt. Svider och kliar som F*N! Vill bara varna er att akta er för vårsolen, den tar verkligen mycket mycket mer än man tror. Så om ni tänkt steka i timmar som jag. Använd för gudsskull solkräm om ni inte vill se ut såhär.




/J.C♥

heldag med bästa vän!

Hela gårdagen spenderades med Maddiizz. Med brist på energi för att skriva får dessa bilder sammanfatta både väder, vind och andra roligheter. Mohaha..
MmmMumsiga kycklingbaguetten! XD
Katten som plötsligt dök upp
                                            & äcklade oss ;)
Sommarkänslor & musik på studsmattan♥
Tjejsnack ute i vårsolen♥
Statoil för att köpa magnum fastän det
var iskallt ute & klockan var ca 22.




/J.C♥

I can´t explain, but I love you..

Du är en stjärna som fallit från ovan.
Du är en gåva som hamnat i min hand.

Du är det bästa.
Du är den enda.
Du är min vän.
Min syster.

Min ängel, min dag.
Ingen du- ingen jag.


jag älskar dig...♥

I´m sorry...

Det är inte så att jag glömt eller inte velat utan jag är fullt medveten över denna katastrof. Jag SKA försöka bättra mig men vissa dagar räcker verkligen inte tiden till. Detta har varit precis en sådan vecka. Då man varken haft tid eller ork till att uppdatera alls utan bara låtit dagarna rulla på utan att skriva. I alla fall! Veckan kan bara sammanfattas med ett enda ord. Amazing! Nu menar inte jag att jag helt plötsligt ändrat inställning och börjat älska plugget, alla dess hemuppgifter och läxor osv..Jag menar ju självklart det som gjort varenda kotte på bra humör ifrån första sekund då man stigit ur sängen på mornarna. Känslan att få kika ut igenom fönstret på morgonen och mötas av glädje. Att faktiskt för en gångs skull inte ha något emot att stiga upp och ta sig till jobb och skola även om det är riktigt tidigt på morgonkvisten. Jag pratar självklart om det underbara vädret som varit. Solen som stekt på våra vinterbleka kroppar. Efter gårdagen så är det ingen tvekan om att våren och sommaren är på ingång. Jag menar, nyss gick man med sin tjocka vinterjacka på sig i snöblasket och helt plöstligt sticker man ner till hemköp i t-shirt och uppvikta jeans samtidigt som det ändå är för varmt! Det var längesedan man hörde skrikande ungar, hög dunka-dunka musik ifrån bilarna och lukten av grillat. Fick känslan av att jag satt på en balkong i en storstad med massa liv och väsen. Men till min besvikelse satt jag tyvärr kvar i samma solstol som förut när jag öppnade mina ögon och möttes av verkligheten. Men solen tog riktigt bra för att bara vara i april allstå! Snacka om att vädret vände snabbt. Idag är det ändå lite mer mulet så antar att det är en liten såndär mellandag innan solen tittar fram igen. För en liten fågel kvittrade i mitt öra att hela resten av veckan kommer att bestå av solsken och upp till 20 grader varmt! Så vad kan inte blir bättre då än att spendera hela påsklovsveckan på västkusten i stugan? Lovely! Under fredagen och gårdagen var jag med älsklingen och ikväll träffar jag nog Madde en stund. Tills dess blire plugg. Kan inte annat än säga att jag har sjukt mycket som behöver göras och bli klart innan lovet är över. "Men jag överlever" som jag brukar säga.. Det är ju påsklov vilket som är sjukt härligt, mysigt och ALLT.

Så njut allihopa!♥


& förresten, HV ska vinna i eftermiddag..♥




/J.C♥

RSS 2.0