solen lyser, himlen är blå, vad det är skönt att leva då..

Vaknade av att radion var uppvriden på högsta volym nere i köket. En lördag. Fattar inte varför de alltid sätter på den så högt när andra fortfarande sover, (försöker sova). Riktigt störande. Men det som är mest irriterande är att när man sedan kommer ner för trappan så visar det sig att ingen ens är i köket. Ingen lyssnar på radion. Så hänsynslöst. Men okej, liten bagatell kanske. Det finns värre saker här i livet. Som att jag sitter inomhus framför datan när solen strålar som en 30-gradig sommardag ute. Eller att Madde inte kunde ses nu innan vi ska iväg. Eller att älsklingen ligger hemma och är bakis istället för att vara med mig. Att jag sitter och är uttråkad just nu helt enkelt. Världen är orättvis. Usch nu fick jag dåligt samvete. Det finns mycket värre grejer i världen. Som en dag nu i veckan då jag stod med ett vattenglas i handen. Och så läste jag något blad som låg på bänken om att bli fadder för de fattiga barnen i andra länder. Och så stod det hur mycket pengar man kunde skänka för att ett barn skulle t.ex. få ett års skolgång/mat/kläder/ eller vatten i en månad. Det var inte mycket pengar som behövdes för att ett barn skulle överleva törsten i all fall för ett tag. Jag fick så dåligt samvete av att jag själv stod och klunkade i mig en massa vatten när det finns miljarder människor som skulle kunna dö för det där glaset i min näve. Jag hällde ut det och gick därifrån.
Mattis kom precis och i eftermiddag ska han med oss ner till Skillingehus och se Skillingarydsrevyn. Fick precis veta att den pågår i tre timmar! woho. Hoppas den är bra då. För jag slösar nästan bort halva min lördagskväll i salongen. Nä, varför sa jag så? Det ska bli trevligt! Efter det ska jag nog se en film med Madde. Hon sade att det gick en bra film på TV3 klockan 21.15 eller nått. Någon blondinfilm grej. Alltid kul. Mohaha. Den hette typ "Blond men inte dum" eller nått.
Nu måste jag kila. Ska dra fram matteboken för en stund. Vi flyttade ju provet så det äger rum direkt på måndagmorgon! härligt! -.- Men bättre än att vi skulle haft det igår i alla fall. Sedan ska jag nog sticka ut i solen en stund innan vi ska ner till revyn.


Dagens outfit:
Leggings: Vila
Svart linne: JC
T-shirt: JC
Scarfs: Vero Moda
Klocka: Deluxa



Ha en underbar lördag!♥



/J.C♥


en speciell vän...

som alltid fanns där...
Vart tog tiden vägen? Det var sommar. Vinden susade i trädkronorna, havets vågor smekte stranden vid klipporna och solen sken på den mest klarblåa himmel. Inte trodde jag att jag skulle stöta på en sådan som dig då. På bara några ynka få minuter förändrade du mitt liv flera månader framåt. Genom att bara bromsa din cykel framför mig. Vi träffades en dag, brunbrända i sommarvärmen. Glädjen, skratten, leenden. Jag kommer ihåg varenda liten rörelse. Nästan att jag hör din röst klinga inom mig. Ändå så började det krångla. Men jag visste sanningen. Du visste sanningen. Vi visste. Men du blundade för den. Du lyssnade inte. Jag har gort det förr så jag visste att du gjorde fel. Men du insåg det inte förrän det var försent. Jag har väntat. Du har väntat. Vi har väntat. Du är speciell. Du var min bästa vän. Men det är ditt val nu. Det är du som bestämmer fortsättningen. Jag har slutat hoppas.
Men du vet att jag saknar dig.



It´s too late to apologize.                             



/J.C♥


skräpmat, näsblod & kusinbarn..

Har precis smällt i mig skräpmat. Usch, eller...jo det var gott(A) men, man känner sig alltid sådär äckligt mätt efter. Men visst, inte så att man får värsta dåligt samvete, för ibland får man tjocka på sig tycker jag. Det blev i alla fall kycklingrulle i från pizzerian. Fast det kanske inte är så onyttigt? Känns inte som att det är lika skräpigt som pizzan i alla fall. Men ändå inte det bästa käket heller. Vet inte varför jag snackar om vad min kvällsmat bestod av. Antagligen för att jag blev så mätt. Fick nyss värsta näsblod. Märkte ingenting. Det är alltid så de få gånger jag får det. Sätts bara igång när man minst anar det som om någon tryckt på en knapp. Samtidigt så ringde telefonen. Pappa svarade. "Vad roligt!!" ropade han i luren. Själv fattade jag ingenting förrän han lagt på. Jag har fått ett kusinbarn! Det blev en liten pajk. Lilla Maja har fått en liten lillebror och kusinen Tobbe har blivit pappa för andra gången. Gud va tiden rullar! Grattis, grattis, grattis! Nu kommer Ida få två små favoriter. Ida har gjort att Maja blivit som en liten lillasyrra för henne. Hon tycker om henne så mycket! Nu får hon två att hålla koll på. Härligt! :) Resten av familjen sitter nere i tevesoffan. Antar att de glor på Let´s dance eller något. Jag orkar inte. Hade varit en helt annan sak om jag såg det med nån polare eller älsklingen men nu bryr jag mig inte. Madde skulle till stan i em/kväll och Mattias är på fenixfesten. Önskar någon utav dem var här nu. Försöker ta igen all tiden som jag gått miste om här framför skärmen istället. Då lär jag få sitta hela natten, om inte mer. Men missade Andra Avenyn i tisdags så ska nog se det. Kan verkligen inte sluta lyssna på all underbar musik. Den är allt. Kan förändra en hel dag. Från att vara lite smått grådaskig och tråkig, till att bli helt fullkomligt underbar! Hör själv...
Låtar: (Colbie Caillat) - http://www.youtube.com/watch?v=y6XXX-UmcdE&feature=channel



/Välkommen till världen.


hektisk vecka? nej, inte alls...

Helg! mer än välkommet...
Ni ska slippa höra hur mycket jag har haft och göra denna veckan. Hur mycket tid som slösats bort åt massa pluggskit. Hur mycket vi har att göra just nu. Men det är faktiskt anledningen till att min lilla blogg stått stilla hela veckan! Jag har dåligt samvete. Haha, men jag älskar verkligen att skriva och hatar när jag inte hinner med när jag verkligen vill. Har inte ens såsom blickat mot datan denna veckan. Fingrarna har liksom inte ens snuddat vid tangenterna. Duktigt!? kanske. Men det har inte varit kul. Man vill hela tiden vara uppdaterad och veta vad som händer. Men ska försöka bättra mig nu. Ladda om nu över helgen i alla fall och hoppas på att bloggen kan innehålla lite mer än vad som gjorts denna veckan. Känner bara att det är nu det gäller. Nu man måste ta mycket utav sin tid och lägga ner på skolan. Sista terminen. Slutspurten. Sedan ska vi ut, ut ,ut!!!♥ Min helg kommer nog mestadels spenderas hemma. Eller asså, i Skillingaryd. Det är invigning i vår fina nya sporthall vid skolan på Söndag också. Längtar tills vi ska vara där på idrotten nu. Gött! Sedan ska jag väl hitta på något med Madde och träffa älsklingen såklart! Den stackar´n har luggit sjuk typ hela veckan så får väl försöka att inte pussa på honom för mycket. ihihih.. Saknar honom!♥
Vad ska ni hitta på?? <3 & sorry för detta urtråkiga och ointressanta inlägget. Ska bättra mig jag lovar. Men har lite tidsbrist just nu. Ska snart sticka ner till bowlinghallen där lillan ska ha bowlingkalas. Ska väl hjälpa till lite.
Ha en underbar fredag nu!♥ & för er som inte har något att göra, luta er tillbaka och njut utav Boyce Avenue som jag gjort de senaste timmarna. Lovely! 

Boyce Avenue: http://www.youtube.com/results?search_type=&search_query=boyce+avenue+acoustic&aq=0

lyckliga pussssar.




/J.C♥

det var inte längesen...

Då jag satt med dig i fåtöljen och såg hur du plötsligt slöt dina små vackra blå ögon och somnade i min famn. Då du stod vid trappan och hade precis lärt dig gå och du ropade "aaaschaa"! för att du trodde jag hette så, (istället för jozzan). Då du stod där i badrummet iklädd i din gulliga pyjamas och med dina runda små kinder insmörjda med Idominsalva. Då du stod vid vinbärsbusken på sommaren och åt röda vinbär samtidigt som vår hund (som vi hade då) stod ijämte och blev matad utav dig. Då du satt i din lilla barnpool och skvätte vatten med spaden med ditt underbara skratt. Då du sprang i din söta sommarklänning på trädgården och lekte med lego på filten i sommarsolen.
Det känns som igår.
Men du är fortfarande "lillan" för mig, det kommer du få stå ut med;) .
Grattis på 8-årsdagen gumman!♥
jag älskaar dig!♥



/J.C♥

push-up, brunkräm & nakna ben = dansuppvisning?!

Efter dansen igårkväll har min hjärna gått på högvarv. Vi skulle nämnligen diskutera kläder till uppvisningen som alltid äger rum efter de tio veckorna som alla grupper övat in sina två danser. "Vi kan vara nakna!" hör man någon skämta. Någon annan utbrister: "Kan vi inte ha korta hotpants?" Själv suckade jag tyst. Efter alla år jag dansat så har vi nog haft hotpants på mer än hälften av alla uppvisningar. I alla fall så slutade det med att vi skulle visa både det ena och det andra. (Tänker inte avslöja vår klädsel). Nu till det jag vill komma till. Min fråga är: Vart tar dansen vägen? När jag gick i 1-2:an och lite äldre så var det inte såhär. Men efter åren som gått så har hela föreställningarna och dansarnas inställning förändrats toltalt! Det är inte längre glädjen, känslan, och passionen i dansen som spelar någon roll. Människorna påverkas så sjukt av varandra så att ingen till slut vågar stå för sin sak och inse sanningen. När jag då som liten började dansa så fortsatte jag för att jag tyckte det var så sjukt roligt. Efter åren som gått har det blivit som en hel livsstil. Utan dansen och musiken är jag ingenting. Det är en del av mig. Men ibland får jag känslan av att jag är den enda som känner så för dansen där. Det börjar nya, vilket som är bra i och för sig. Kompisar drar med sina kompisar osv. Kul att folk är intresserade. Om de är intresserade av rätt grej förstås! Dansen. Nuförtiden känns det inte så. Känns som att de drars dit för att de hört det där med uppvisningen, allt folk som tittar och de snygga dansarna. Men dansen då?! Får känslan av att vissa bara är ute efter att få stå på scenen inför hela kommunens befolkning och visa sina smala kroppar i sina tunna kläder, med brösten upptryckta till hakan och sitt falska brunkrämskladdiga fejs. Dansen, stegen, passionen, känslan eller glädjen till dansen överhuvudtaget existerar inte längre. Det är nu bara fokus på att allt som sker ser snyggt och sexigt ut. Att alla i publiken ska ha blicken på just dig. Det där med att det är dansen som betyder och att det du lärt dig under dessa tio veckor nu ska visas snyggt och proffsigt är som bortblåst. De som är duktiga, proffsiga och de med den där glimten i ögat hamnar nästa bakom de andra, kanske för att hon är lite större, lite mer påklädd än de andra eller bara för att hon inte bär den där barbie-hyn som resten av tjejerna på scenen kanske gör. Ska de få ta mer plats än andra bara för det? Varför är utseendet ALLT i dagens samhälle just nu? Är det inte insidan som räknas alls längre?? Ibland undrar jag vad som flugit i vissa utav dagens ungdomar....



/J.C♥

shake it!

Let´s dance tonight girls! ♥





/J.C♥

tired!

Idag har det varit en sådan dag då man varit så fruktansvärt trött så man knappt vetat var man ska ta vägen. Då man kom i säng sent kvällen innan och man hela dagen liksom bara strävat efter att få sticka hem, krypa ner under det varma täcket och bara sluta sina blå. Så jag kunde inte annat än att bara hoppa över Crissie-gympan ikväll. Jag orkar inte. Skulle nog behöva plugga lite också, men har inte ork till nånting just nu. Blir väl att käka snart, sedan ta en dusch och krypa upp i soffan och se Andra Avenyn och bara mysa. Synd att man aldrig kan göra det med ett gott samvete bara. Alltid så att man borde göra lite nytta istället. Men idag får det blir ett undantag. Hade dans på profiltiden i eftermiddag. Och för er som inte vet hur hemskt/jobbigt/tråkigt och fullkommligt pinsamt det är, så kan jag väl dra den historien. Kan ju börja med att säga att vi har verkligen har världens sämsta danslärare. Jag menar, man skulle lika gärna kunna ställa en kossa på golvet, det hade inte varit någon större skillnad. Hon hör inte heller takten till musiken utan byter mellan låtarna som om alla skulle passa till den dansen hon gjort. Dessutom hade vi dans med henne hela förra terminen pga. bristen på roliga val till de timmarna. Och gissa vad? Jo, hon hade samma dans som den vi kämpat på med hela förra halvåret! Det är skrattretande! Och på tal om skratt. Har tyvärr alltid haft problem med att kunna hålla mitt gapflabb inom mig när det som minst får utbryta. Men idag så var jag inte ensam. De nya som aldrig haft henne höll typ på att dö av skratt. Jag lovar er, hon dansar som en kratta. Ingen taktkänsla, smak, eller stil överhuvudtaget. Dessutom klär hon sig som en trasa. Inte för att det spelar någon roll. Men hon drar upp byxorna i armhålan, hon har miljarder olika tights/strumpbyxor på sig, linnena bara hänger åt alla håll och hon har hål i båda strumporna, assexigt! Usch det är hemskt när folk verkligen tror för mycket om sig själva. Tror att de kan så mycket mer än vad som egentligen stämmer. Det konstiga är att hon sagt att hon pendlar mellan Linköping och hit. Och att hon har danslektioner i Värnamo! Man undrar ju vad det är för folk som går på hennes danslektioner. Jag menar, det enda skälet till att vi valde det igen var för att det verkligen inte fanns något kul överhuvudtaget att välja på och för att vi inte orkar med något som har med plugg att göra. Ajja...När jag kom hem idag fick jag för mig att jag ville ändra om lite på rummet. Eller, vill liksom ha en bordsskiva längs väggen istället för att ha mitt bord precis när man kommer in i rummet. Men måste nog tänka över det först för vill måla om min byrå och lite sånt först i så fall. Annars blir inget bra. Det är så typiskt mig, ibland får jag såna ryck bara. Att vilja ändra på nästan allt. Men det brukar vanligtvis sluta med att jag kanske bara flyttar en enda liten småpryl sedan i alla fall. Nu mitt i veckan har man inte tid att ändra om på rummet precis. Det får la vänta till helgen i så fall, om inte ännu längre. Mamma och pappa har fullt upp med övervåningen, och när jag kom hem stod det en lastbil uppkörd på garageinfarten, vilket som betyder ännu mer väntan eftersom deras nya säng blev hemkörd idag. Vill få upp mina speglar också. Det skulle vara så skönt att kunna ha en egen liten sminkhörna på rummet istället, där jag kan sitta på mornarna innan jag sticker till plugget. Jag får alltid stå och trängas i badrummet nere med mamma eller Julia. Men har inte jättemånga möjligheter eftersom rummet inte är så stort. Men vill försöka göra det bästa utav det och se vad som går. Hoppas att någonting händer i alla fall. För tänk hur mycket tid som faktiskt spenderas i ditt eget rum. Jag spenderar i alla fall massor med tid här inne. Jag pluggar, sover, lyssnar på musik. Ja, en hel dag kan nästan gå innan jag kommer ut härifrån. Nästan. Därför tycker jag att det ärviktigt att man trivs med det och det är ännu roligare om man tycker det är fint varje gång man traskar in. Nu ropar de visst att det är käk där nere! Hoppas på något gott, tror det var spagetti!



/J.C♥


den där måndagen...

är här igen.... Härligt att vara tillbaka till det gamla vanliga igen, som sagt! -.- Inget speciellt har hänt i plugget idag. De nya reglerna för matsalen och vägen dit är nu satta. Vi får nu inte längre gå över låg-och mellanstadiets skolgård när vi ska till maten. Barnen tycker antagligen att det är obehagligt när vi nior traskar över som jättar över deras lilla revir och stör deras lekar så att de får gå ut åt sidorna då vi träder fram. Men är man störst, bäst och vackrast som vi nior är så kan väl de bara försöka acceptera, eller vad säger ni? Vi ska väl inte behöva gå utmed hela skolgatan i det iskalla vintervädret bara för att få i oss lite föda? De kan väl stå ut till de själva blir nior om "några" år.  Nänä, okej okej nu var jag orättvis. Kan väl förstå dem i och för sig. För vem var inte lite småskraj för niorna när man var yngre. Nu har vi även bestämda bord för alla klasser inne i matsalen. Alla ska sitta klassvis så att ingen ska behöva sitta själv och äta. Tror ärligt talat inte det kommer hålla med tanke på att de flesta borden är små, vilket som kommer leda till att alla sitter olika ändå. Dessutom är det ju inte heller en jättebra idé för de som tycker att lunchen är ett perfekt tillfälle att sätta sig och träffa de ifrån andra klasser. Men men, vi får väl se. Skulle ju hunnit plugga en stund med Mattias nu innan kvällen. Men han missade tåget så han blev sen så vi hann inte, tyvärr =/. Tänkte ju lära honom lite spanska, men det  får bli en annan gång då. HAHA, jag menar, det LILLA jag kan och som jag lärt mig av vår UNDERBARA lärare Valeska, usch!=/ Ikväll ska jag ner till Skillingehus och dansa med Malin och 5-6:orna. Ska faktiskt blir riktigt kul! Oj, klockan tickar! Måste käka och byta om nu om jag ska hinna i tid...
Ha en skön kväll mina vänner!
     /J.C♥

sista dagen på det underbara lovet..

Men nejj! Jag ska inte göra er ledsna och uttråkade nu bara för det. Varför inte börja tänka positivt och få lite ljusa tankar till det hela någon gång istället? Det är något jag själv är vääääldig dålig på, tyvärr. Varje gång jag stått och slängt ut en massa negativa saker ur min mun så har mamma alltid stått där ijämte mig och sagt: "Tänk positivt!" jag brukar mest bara gå därifrån och tänka: som om du skulle göra det i min situation då eller?! Det har ju varit riktigt skönt för oss att ha fått ta en paus ifrån skolan ett tag. Kunna sova ut på mornarna och inte behöva rusa iväg tidigt. Slippa allt pluggande (det mesta i alla fall). Slippa lärarna är nog det jag har tyckt varit mest skönt känner jag just nu. Jag vet inte vad det är med mig men är bara så sjukt trött på dem allihop så jag kan spy. I alla fall vissa utav dem. De är bara så deppiga och tråkiga så man kan tro att de har lingonveckan lite väl ofta. Men nu! NU NU NU! har vi äntligen hunnit släppa det och fått chansen att själva tagga om och ta nya tag utav denna vårtermin som vi har framför oss. Vi är nu otroligt redo att klämma in ännu mer kunskap i våra små hjärnor så att vi inte kan vänta längre. Vi är så otåliga så att vi nästan längtar tills alarmet ringer imorgon och det väntar oss en ny, spännande och lärorik dag i skolan. Då vi får träffa våra kära vänner igen och då vi står där på sista lektionen och aldrig vill att den ska ta slut. Då vi vill att tiden ska stanna så att vi slipper gå hem. Då vi tänker att våra liv skulle kunna spenderas i vår lilla skola med våra små klasser som familjer. Då vi under dagen lärt oss så pass mycket så att våra hjärnor skulle kunna explodera.
Jag känner mig så otroligt taggad, glad och positiv till att stiga upp imon.
Bara det jag ville berätta.


&min tunga kan inte bli svartare.




/J.C♥


Alla hjärtans dag!

Hallooo mina lördagssnyggingar! Är det inte en underbar dag? Jag tycker den är såå go! Kanske för att jag snart ska ge mig iväg för att träffa min goding. Han skulle bara käka nu, sen så! Idag gick jag en runda i morgonsolen innan jag tog en dusch. Det var riktigt gött väder ute! Solen skiner som aldrig förr, en riktigt fin vinterdag för en gångs skull. Perfekt till Alla hjärtans dag och allt. Har tyvärr precis fått  i mig både mat och en semla. Är hur mätt som helst. Hahh..Fasen vad tiden går fort nu helt plötsligt! Vill gå nu, nu nu. Vi ska nog ner till Mattias en stund om jag inte hörde fel. Sedan ska vi upp hit och käka kvällsmat.
Vad ska ni andra göra denna fina och lite speciella dag??♥




/J.C♥


fredagen den 13:e

Inget hemskt, pinsamt, eller dumt har hänt idag. Konstigt nog, även om det är fredagen den 13:e. Förutom att jag och Madde ikväll fick för oss att ta fram vår barnsliga men flummiga sida och ta ut pulkan och gå till pulkabacken. Där åkte vi några gånger i den 8 grader kalla luften. Ingen härlig känsla precis. Men kul hade vi i alla fall, som alltid. Man får ju göra det bästa av den snöiga och kalla situationen. Självklart så dyker det upp några personer lite längre upp på cykelvägen, (vilket vi trodde var ett helt gäng). Men lite smått panik i våra huvuden så sprang Madde panikslagen och utan att tänka överhuvudtaget upp till närmsta träd för att gömma sig. Själv stod jag kvar där nere som ett enda frågetecken. Tänkte att det såg värre ut att springa, och varför inte bjuda på sig själv för en gångs skull? Det visade sig i alla fall bara vara två personer sen.höhö! Imorgon är det Alla Hjärtans Dag! Längar redan. Har inte träffat Mattias sen i tisdags! Skandal! Men imorgon ska nästan hela dagen spenderas med min älsklingspojk. Underbart. Får väl se vad vi hittar på, men ska väl mest bara mysa framför teven eller något♥. Förlåt för er som tycker att den dagen mest bara är överskattad eller som inte har något roligt/speciellt planerat imorron och sitter hemma och smådeppar. Vet hur det känns, men försök att hålla er underhållna och hitta på något roligt ni också. Sätt på en film, baka, träffa vännerna eller umgås med familjen, och varför inte åka pulka som vi gjorde ikväll? HAHA... För tycker ändå inte att man ska skita i dagen helt och glömma dess budskap. För det finns ju en mening, det är ju en anledning till att den heter som den gör. Visa och tala om för dina nära och kära hur mycket du tycker om dem och hur mycket de betyder för dig. Skicka gulliga sms och visa att du bryr dig. Gör andra glada imon så lovar jag att även du kommer få fina ord tillbaka! Nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke för fryser fortfarande sedan jag följde Madde hem för en stund sedan. uuhh.. 
SOV GOTT MINA VÄNNER♥



/J.C♥

sommar, sol och koskit i hagen!

Snö, snö och åter snö...Gör ju inte saken bättre. Häromdagen satt jag på sängen med mitt rumsfönster något på glänt. Jag kunde höra en massa fåglar kvittra där utanför. Fick vårkänslor och hoppet om att våren var på gång satte fart inom mig. För våren leder ju till sommaren och det är ju dit jag vill komma. Sol, bad och värme. Sanden mellan tårna, en isglass i handen och brillorna på plats. Knappast! Dröm vidare! Samma kväll kom snön som om den aldrig hade ett slut. Om gud bara kunde sluta skita där uppe, tänkte jag. (Jag som inte ens vet om jag tror på honom eller inte). I alla fall ...vem orkar höra på det där tjatet om att: "åh vad kul med lite snö nu lagom till sportlovet!" min tanke: Kul? LITE snö?! Okej, det kanske är kul för de där små barnen som tycker det är kul att vara ute och leka i snön. Minns att man tyckte det i den åldern. Med all pulkaåkning, alla snökojjor och de där snögubbarna man byggde. Och visst okej, vissa tillfällen är inte snön ett problem. Det finns mysiga stunder också. Dricka varm choklad i en härlig skidbacke exempelvis. Men det var väl det enda i så fall. Så hallå?! Hur kul är det för oss i denna åldern att bo i en håla som denna? De som bor i en storstad och inte gillar vintern kan ju hitta på andra saker istället. Här finns ingenting. Så hur ska vi sammanfatta det hela? Att gud kan försöka vrida av sin kran med sin blaskiga diarré och tänka på fler än de små barnen ibland kanske?
Bara en tanke. 

GE MIG SOMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!♥
          /J.C♥

godkväll!

Nää usch jag låter som en nyhetsuppläsare! Ajja det är ju kväll & det kan man snabbt bevisa med min trötthet. Precis heeela dan har tillbringats på stan med min älsklingsvän. Väldigt tröttsamt efter ett tag, men mycket mycket trevligt såklart. Som vanligt sprang vi fram och tillbaka imellan samma affärer i timmar! Vi har verkligen samma beslutsamhetsångest båda två! Enligt oss så måste man ju liksom ha sett nästan ALLT innan man bestämmer sig för att trippa fram till kassan. Haha vi är så petiga! Därför är det lätt att tiden rinner iväg och att man till slut står där bara några små minuter innan tåget går utan en enda kasse i handen. Men shoppingturen hade ett bra slut ändå (förutom ömma fötter & trötta ben) men det är ju sådant man får stå ut med. Vi hade i alla fall med oss lite hem. Jag själv köpte på mig de där efterlängtade tights-leggingsen som jag glott på i månader men som aldrig blivit inköpta. Örhängen, födelsedagspresent till min älskade lillasyster, alla hjärtans dag present...♥ , underkläder, foundation & lite smått & gott. Tåget var hemma vid halvåtta tiden. Åkte hem och käkade och sedan åkte jag och syrran ner för att köpa lite godis. Är man sugen så är man. Efter att jag fått för mig att jag skulle träffa på Mattias på hemköp så dyker han ju självklart upp där bland godiset bara för det ! strange...♥ Förhoppningsvis kan jag sova ut en stund imon, skulle verkligen behövas! Lite plugg framåt morgondagen skulle inte heller skada. Nu ska jag sova innan mina ben ramlar av kroppen, hoho!

sov gott♥


/J.C♥


I´m nothing without you.

cuz we belong together now.
forever united here somehow.
you got a piece of me.
and honestly.
my life would suck without you!

Låt: My life would suck without you- Kelly Clarkson
http://www.youtube.com/watch?v=bap-oZI-Grc

      /J.C♥


shoppingsugen!

Godmorgon på er!
Eller, klockan är tolv men jag har i alla fall inte hunnit med alls mycket än. Kom precis ur duschen och sitter med håret invirat i handduken och funderar på hur underbart det får vara att duscha egentligen? Det finns inget bättre! Ibland känns det som om jag skulle kunna spendera hela min dag där, men det kokheta vattnet rinnande ner för kroppen. Men sedan blir man lite realistisk och kommer på hur tråkig dagen skulle bli i en dusch. Hahh, vilken löjlig tanke! Julia och Ida kom precis in. De har visst hunnit gå ut och lägga på alla Idas "kalas" inbjudningar innan jag knappt hunnit resa mig ur sängen. De fick antagligen för sig att sätta igång Singstar nu, vilket jag tycker var en riktigt dum idé med tanke på att det inte låter nåvidare + att jag spelar massa go musik här uppe. Men det är bara att försöka överrösta!;) Vid tre-tiden ska jag till Malin. Hon ska visa mig lite utav dansen och stegen som hon har till sina 5-6:or eftersom jag ska vara hjälpledare med henne. Får se vad som händer framåt kvällen. Ska träffa Mattias om inte han ska lana. Annars kanske jag hittar på något med Madde istället. Får väl se. Imorgon tar vi förhoppningsvis tåget in till stan i alla fall. Ska blir riktigt gött eftersom det känns som evigheter sen och jag verkligen behöver handla på mig lite. Det finns inget bättre än att shoppa med henne. Underbart kul! Dessutom antar jag att det kommit ut massor med fina vårplagg i butikerna nu. Det lockar ju inte lite asså! Måste skriva upp vad jag behöver handla. Vet egentligen inte varför. För visst tittar man aldrig på det? Man tittar alltid på allt annat än det man behöver. I alla fall jag.

Dagens låt: Thinking of you- Katy Perry
http://www.youtube.com/watch?v=laiROGvrWMM

            /J.C♥
                                                                                                                                 

ni lyser upp min dag.

Steg upp vid 8-tiden idag. Skulle till skolan. Behövde egentligen inte men eftersom jag är så sjukt okoncentrerad hemma och aldrig orkar ta tag i saker och ting så stack jag dit ändå. Men, blev inte särskilt mycket gjort där ändå. Lite flumm om man säger så. Alla hade nog samma lovkänsla inom sig för till och med lärarna verkade rätt slappa. Erik stack ifrån engelskan efter ett tag så jag gick in på matten istället, haha! Eftersom vi var färdiga framåt 12 och jag inte skulle äta middag hos mormor förrän 1 så stack jag hem till Mattias en stund. Den stackar´n hade nyss vaknat när jag ringde. Så vi satte på teven en stund & snackade lite, sen följde han mig en bit till mormor. Så åt vi, sedan stack syrran för att jobba & jag och Ida gick hem och sjöng Singstar ett tag. Fördriva tiden lite. Kvällen kommer spenderas med Maddsen. Lata som vi är så hoppade vi över gympan ikväll, det är ju lov haah!(a) Så ska sticka & köpa oss nått gott och sedan mysa framför teven och se Andra Avenyn. Måste erkänna att det programmet blivit riktigt segt. Just nu känns det som om de bara drar ut på alla avsnitten utan att det händer nånting! Eller vad tycker ni? Dessutom är det ju bara en gång i veckan nu, fast pågår längre än innan, men vaddå!?. Vet inte om det är så mycket bättre egentligen. Hoppas i alla fall på att det händer lite mer nu ikväll. Måste sticka nu & se om jag får tag på min lilla biatch på andra sidan jorden^^ ♥
  Ha en mysig kväll mina änglar!♥

                                                            


/J.C♥


sockersött!


Som sagt så fick jag ju ner henne i snödrivan med bara en lätt vink, haha!(a)
Men det var inge kul ute så vi stack in igen och började baka. Så nu har vi precis satt i oss både mat & kladdkaka. Usch va tjock jag känner mig ;O. Hoppas att det är okej att unna sig lite sötsaker när det är lov. För er chokladälskare som är sugna så kommer receptet här:

Kladdkaka
150g smör el. margarin
2 ägg
3 dl socker
1 ½ dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
3 msk kakao

Gör såhär:
Ugn: 150 grader, över&under värme.
Smält smöret och blanda ihop alla ingredienser.
Innan du häller i smöret bland det andra använder du dig av det för att pensla formen.
Bröa sedan formen med ströbröd och häll i resten av smöret bland de andra ingredienserna.
Vispa ihop alltsammans till en smet.
Häll sedan smeten i den bröade formen och sätt in den i ugnen i 25-30 minuter.
Servera med nyvispad grädde.
Du kan oxå dekorera med lite florsocker!
Mums!



/J.C♥

godmorgon!

Sovit gott? Det har jag. Enda tills Ida kom upp och skakade liv ur mig vid halv 9 tiden, gäsp! Men jag överlever. Drömde någon konstig dröm om att jag var på dansuppvisning på Skillingehus och sprang mellan matsalen i skolan och scenen, crazyy! Har precis slängt i oss frukosten framför mtv nu och bytt om. Det har visst kommit ännu mer snö i natt igen!-.- & Ida står nu på sitt rum och tjurar och skriker på mig för att jag sitter här när hon vill ut. Så fär väl ta & kila nu då & följa med henne ut i snö"ovädret". Men hon ska bli rejält i slängd i snöhögen här utanför, det kan jag lova(a).
Hörs sen, när jag kommit in igen. Då blire kladdkakebak som jag lovat min skitunge ;)



/J.C♥

I´m with you now.

Tjosan mina söndags snyggingar!

Jo, ni hörde faktiskt rätt. Jag är på riktigt bra humör idag fastän det är söndag! Igårkväll räddade Mattias kvällen, igen!(a) Vi glodde på Melodifestivalen, Rosa pantern & Mr. Bean wahah!..Sedan framåt tolv gick vi ut en runda för att vakna till lite. Vi gick ner och tittade på davids grav också. Jättefin hade de gjort den!<3 Idag öppnade jag mina tunga & trötta ögonlock vid 9 tiden. Hade bestämt mig för att göra söndagen lite mysig för en gångs skull och följa med de andra ut till Cina & Jannes stuga för att grilla och åka skridskor på sjön. Men det blev ändrade planer när vi kikade ut igenom fönstret. Det hade ju snöat mer än vi trodde under natten. Så någon skridskoåkning blev det faktiskt inte. Tyvärr. Hade konstigt nog sett fram emot att åka fastän det är lite smått scaryy ifall man skulle plurra i. Har aldrig åkt på sjön innan, det verkar så mysigt. Men när jag ändå gått ur sängen så tidigt en söndag och även vaknat till så var det ingen idé att krypa ner igen. Så det blev en promenad ute i vinterlandet vid sjön och grillning på trädgården med varm choklad istället. Men vad skulle man klaga på? Det var skitmysigt ändå. Riktigt bra start på det kommande sportlovet om jag får säga det själv. Sedan åkte vi hem och jag tog en dusch och slängde på mig mjukiskläder. Nu blire slappande hemma resten av dagen, skönt. Imorgon ska jag passa lillan hela dan typ. Ska väl baka eller något sånt som man alltid gör med sina syskon, fniss! Ni märker imon. Hoppas alla får ett riktigt skönt lov nu!♥ Här kommer lite bilder ifrån förmiddagen...puuuss på er!♥
 

Dagens låt: I´m with you - Avril Lavigne
http://www.youtube.com/watch?v=bW2LTnzD-vE&NR=1
          


/J.C♥


good & bad feelings..

Kvällen igår spenderades med Mattias♥. Gick först en runda och bara snackade. Det är så skönt med personer man kan snacka om typ allt med! Sen hamnade vi i tevesoffan hemma hos honom resten av kvällen. Såg Let´s dance, Hjälp och någon film, mysigt. Idag har jag inte gjort ett skit. Vaknat och tagit en dusch är vad som hänt, och nu är det snart kväll! Segt. Eller jag har hjälpt mamma lite och lyssnat på massa musik, men aa. Ikväll kommer nårra släktingar. Men eftersom jag inte kommer orka sitta vid matbordet och höra på deras gamla vanliga kackel, om väder och vind eller vad som hänt sedan vi sågs sist så tänker jag möta upp Mattias så fort jag ätit upp, ihihih:) Melodifestivalen börjar ju ikväll också. Blir kanske att se det då. Inte för att jag tycker särskilt mycket om schlager- musik men det är ju en viss traditon att följa det ändå. Men nu måste jag kila, ska byta om och fixa till mig lite innan de kommer! Sedan ska jag njuta av kvällen, jag bara älskar lördagkvällar!!! Hoppas ni får en mysig kväll, det ska ialla fall jag försöka ha!


att det redan uppstår problem känns inte bra.
du vet att du är allt för mig. sluta.


/J.C♥

när såren rivs upp..

Var inte en vanligt fredag idag. Inte en sådan då man är helt överlycklig över att det snart är helg, & nu till och med lov. För nu när man nästan börjat acceptera och inse att man inte kan göra något åt saken så rivs såren upp igen för många. Även för mig. Jag kan inte beskriva riktigt. Men alla i denna lilla hålan känner ju nästan alla. När någon försvinner känns det, även för de som inte var en nära anhörig till personen. Jag kände mig tom och konstig idag. Tittade på klockan och nästan räknade ner tiden tills din begravning skulle hållas i kyrkan bara några meter ifrån skolan. När vi skulle ha lektioner så försvann vissa lärare eftersom de skulle dit, och vi fick snabbt en vikarie. Vissa elever var också där ifrån vår skola. Kände dig inte. Men har insett att man verkligen tar hårt på när någon bara snabbt försvinner ifrån alla. Man lider med alla andra som man känner eftersom man vet hur dåligt de mår just nu. Varje dag så blickar jag emot huset där din familj bor och tänker på dem och hur de borde ha det just nu. Och inte minst ALLA vänner. Det är verkligen hur många som helst. Alla saknar vi dig här på jorden.

/Vila i frid.

veckan som tog kol på mig..

Äntligen! Skandal! Jag har inte hunnit blogga nånting på hela veckan! Men nu börjar skolveckan närma sig slutet och jag kan andas igen. Sv-nationella är över för denna veckan. Underbart! Imorgon är det fredag & LOOOOV!!!, längtar tills jag får sticka hem från skolan imon & träffa Mattias sen på kvällen. Jag saknar honom!♥ Det är frustrerande när man har så mycket att göra hela tiden att man inte ens hinner ses. Idag var jag i skolan halv 8. Kan ni tänka er att jag faktiskt kunde ta mig upp och passa tiden till det!? Skulle träffa "Moosan my little biatch" i plugget och hinna över till Q8 och köpa lite goodiiis och en fralla innan sv-nationellaprovet satte igång, som skulle pågå i 3 timmar. Skrev en novell, och man har ju som vanligt precis kommit in i hela grejen då det bara är några små ynka minuter kvar. Så slutet blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Men hoppas att det gick bra ändå. So-arbetet gick ju bra i alla fall. Team-work eller vad säger du Maliiin?:) Sussie lektionerna är ju som dom är. Men jag orkar verkligen inte med någon lärare just nu. Jag är så otroligt trött på dom allihop! Varför kan aldrig en lärare erkänna någon gång att han/hon har fel?!!! Har tänkt på det länge och jag stör mig så otroligt!! Om någon ställer en fråga så ska dom alltid stå och gå in på nått annat bara för att de insåg hur otroligt intelligent personen var som ställde just den frågan och bara för att han/hon inte har svar på det. De kan aldrig erkänna att de har fel heller. Bara stå där och börja snacka om något annat. Tro att de är kungen på stället. Ibland förvånar det inte mig att folk stretar imot och kaxar. För ibland är lärarna bara för mycket. Hon stod med tårar i ögonen sen senare och rektorn kom in på lektionen efter. Men ibland får de också ta skit, som alla andra. För ibland är man riktigt trött på sina lärare. Som man måste stå ut med varenda dag, precis som när man tjurar på sina föräldrar. Ibland får man känslan av att hon är mamman, och vi sitter där som små fågelungar, och hon står där framme och skjuter oss med sin kunskap om alla dessa atomnummer in i våra små små fågelunghjärnor. Men det kanske bara är vad jag tycker. Nog tjatat om plugg. Sorry men det blir lätt att man halkar in på det eftersom att det är det enda som tar upp all min tid just nu, TYVÄRR. Nu ska gå ner och ta en äpple sen ska jag faktiskt gå och lägga mig.
Tomorrow is another dayy! Goodnight♥



/J.C♥

musik..

Det spelar ingen roll vad jag gör, vart jag befinner mig eller hur jag mår. Musiken är alltid där med sin klingande och underbara charm. Musiken är den som alltid finns där. Som en  såndär riktig och äkta vän som liksom aldrig någonsin skulle få för sig att svika. Den är som ett plåster som går rakt in i hjärtat, tar fram alla känslor och läker alla sår. Den som spelar upp helt underbara texter som man själv kan leva sig in i. Är jag glad sätter jag på den mest dunkande eller goa låten jag kan hitta och lever livet. Är jag nere lyssnar jag på lugna och känslofyllda låtar som får mig att tänka. Man lyssnar alltid på musiken efter humör och känsla. Jag tror aldrig att jag ens skulle kunna överleva utan den. Musiken betyder så mycket. Den är en så stor del av mig.

/jag älskar musik.  
                  

                       /J.C♥


you don´t know how lovely you are<3

Stod lite för länge för att fixa färdigt mig idag på morgonen att jag nästan glömde bort tiden. Jag och Julia rusade iväg, men pappa räddade oss med skjuts, som tur var. Hade nog inte hunnit annars om jag ska va ärlig. En helt vanlig j*vla måndag om man säger så, haha! Nej förresten, det var ingen vanlig måndag, men nästan. I plugget hände ju ingenting ovanligt utan samma gamla vanliga, förutom att en jävel på typ 25 år smsat mig och andra i klassen och hennes mamma. Han gjorde samma sak för ungefär ett år sedan. Men då till min gamla mobil. Nu har han antagligen sökt upp mitt "nya" nummer också. Lyckat! Imorgon och på torsdag väntar nationellaproven i Sv. Är helt uppstirrad för detta. Om vår självaste Sv-lärare Magnus till och med säger att frågorna är kluriga så undrar man ju hur detta ska sluta. Veckan är heeeelt fullspäckad! & som vanligt längtar jag bara till fredag då jag får sticka hem och veta att jag har en hel go helg framför mig. Men det är bara att bita ihop. Jag kommer orka med så mycket mer nu, med dig vid min sida.



vad jag älskar när någon kommer in i mitt liv, och gör allting ljust.
vad jag älskar när någon är i mina tankar, vart jag än går.
vad jag älskar när någon håller min hand och aldrig släpper.
vad jag älskar när någon finns där för mig.
vad jag älskar när någon visar sin omtänksamhet.
vad jag älskar när någon ser in i mina ögon.
vad jag älskar när denna någon är du.
                              ♥




/J.C♥

du finns alltid där då jag inte behöver dig..

Det är skillnad på att bry sig och lägga sig i. Hade jag stått där och sagt att jag ville ha ditt stöd så hade det varit en helt annan sak. Men när vissa kommer och lägger sig i helt i onödan så blir man så trött. Jag stör mig så på att man aldrig kan få ha någonting för sig själv. Spelar ingen roll hur man beter sig för det  är alltid personer som ska komma och pilla och peta i andras privata grejer. Tänk er själva om man skulle komma och låsa upp era dagböcker och börja läsa igenom allt ert förflutna.. Det är precis samma sak. Om alla bara kunde fokusera på sitt eget liv och låta andra vara ifred. Vad underbart allt skulle bli. Allt bygger ju bara på avundsjuka, kan ingen förstå det? Försök att unna era medmänniskor att vara lyckliga och må lite extra bra någon gång. Istället för att rynka era pannor och sträva emot så tänk efter innan, och försök lämna denna avundsjuka bakom er istället. Alla vet innerst inne att det är så fel som vissa håller på. De som lägger sig i vet också att det är fel, men ingen vill/vågar bevisa det utan spelar med istället. Vissa finns där bredvid en för att stötta och för att visa sin glädje för andras skull. Vissa andra finns där för att förstöra för en och ta till sig av allt det positiva själva istället. Om de sistnämnda personerna bara kunde lägga ner och ta av sig den där falska masken som de tar på sig varje morgon innan de ger sig iväg. Om de bara kunde tänka efter lite längre någon gång istället för att fega och hastigt hålla med alla andra. Om de bara kunde våga visa vad de själva tycker. Om de bara kunde försöka sköta sitt eget någon gång och inte tränga sig in i andras privata.
Så skulle det bli skillnad, för alla.


du finns alltid där då jag inte behöver dig.
ingen kan allt, men alla kan nått.





/J.C♥


RSS 2.0