VIKTIGT!

Ett kort, snabbt och smidigt litet meddelande som dock är mycket viktigt!
JAG ÄR HEMMA! ! ! ! ! ! ! !

Tycker det är mer än på tiden att dra ut och träffa min kära vän Madeleine nu ikväll. Därför ramlar troligtvis all info in under morgondagen då ni får reda på det som hänt under dessa veckor, och dessutom vad som kommer hända i mitt liv inom kort.

BE RIGHT BACK.


/J.C♥


I know it´s better on the other side...

HÄÄÄÄY!
Antar att du tänkt just samma tanke som jag. Att faktiskt sätta dig inne en stund för en paus ifrån den otroliga värmen där utanför husdörren. Vi upptäckte däremot att det inte hjälpte särskilt mycket, i och med att värmen är precis densamma inomhus som ute i skuggan. Var ska man ta vägen? Värmen är äckligt fuktig som om man befinner sig i en regnskog. Så har det varit enda sedan ovädret i förrgår. Men jag antar att det bara är att ta sig till något svalkande ställe som en sjö och se glad ut. Men vi ska ta oss till bättre ställen än en smutsig pöl. Vi ska dra till havet. Den där mäktigt stora pölen som är fylld av drömmar, glädje, förhoppning och längtan. Den som ger dig en näve av frihet och lugn. Dit ska vi. Jag kommer redan imorgon.
Somnade hos älsklingen igår. Efter att några snorungar vid 2-tiden tutat färdigt med sin fula huligantuta i öronen på oss. Då allt var lugnt. Sedan vaknade man av hans alarm som var satt på kl.09.00 för en tennismatch. Som sedan inte blev av på grund av värmen. Men jag tackar för gubbens samtal. För det var bara bra att han fick upp mig, för tänk så mycket man hinner om man går upp i tid på morgonen. Man har en hel dag framför sig!
Stack till Jasmine vid middagstid för att färga ögonfransarna och plocka ögonbrynen. Riktigt nöjd faktiskt. Det är skönt att man nu kan gå och bada och samtidigt känna sig någorlunda fräsch då man slipper mascaran på stranden. Nu måste jag kila. Har all packning framför mig ikväll! Allt ska med, i mitt tycke. Det blir ju värre om man frågar resväskan.

Ha det underbart bra så hörs vi efter semestern!


ps. Jag har kommit in på Stylist-linjen på Plusgymnasiet! (Happy face)! =D



/J.C♥


jag har ingen koll..

Vad är det för dag? Vilket datum är det? Hur mycket är klockan? Ska det bli fint väder imorgon? Ska vi åka till sjön eller inte? Varför gick solen i moln? Är det kallt i vattnet?
Är bara några få utav alla frågor som ställs under en dag...
Jag har insett att jag verkligen inte har någon som helst koll överhuvudtaget under sommarlovet. Det som är det mest skrämmande är att dagarna rullar förbi så fort att jag inte längre vet vad dagarna heter. Jag är verkligen inte som jag var när jag var liten, då jag var den i klassen som alltid visste dagens datum och namnsdag utantill när någon frågade. Eller då någon frågade vad det skulle bli för mat i skolmatsalen, och jag alltid kikat efter redan i förväg. Men detta brukar ju förbättras så fort allting kommer igång igen och hösterminen står nära oss. Jag vill inte ens tänka på det. För innerst inne är jag störtnervös och skulle kunna säga rakt ut att jag vill ha sommarlov förevigt. Fastän jag är en liiiiten nypa nyfiken, glad och inte minst ivrig i att få sätta min fot i en ny värld med nya förutsättningar. Men vi låter detta vänta. Det är nästan två månader kvar, och innan det ska mycket hända kan jag lova. Halmstad, Båstad och Skåne! På fredag åker jag ner med min familj + syrrans pojkvän till stugan. Madde hämtar vi på tåget i Halmstad på söndag då Julia och Mattis ändå ska hem. På tisdag är det ett stopp i Båstad som väntar för att se Rixfm festivalen! (I och med att den inte var i Halmstad i år). På onsdag drar vi neråt i vårt lilla land med stopp i Malmö och neråt Ystad. Blir sedan hämtade i Ystad vidare mot Köpingebro där vi ska spendera några nätter hos Maddes släktingar. Dagarna kommer förhopppningsvis bjuda på både sol, bad, shopping och inte minst varma utekvällar på stranden. Det kommer bli underbara dagar tillsammans i och med att vi går åt olika håll då plugget sätter fart.

Ni som satt hemma och ugglade igår kan ju knappast har missat det otroliga oväder som vi hade igår? Eller, ni kanske var på värre ställen än så? Jag och lillsyrran hade i alla fall en otrolig tur att vår söta mormor bjudit oss på middag just denna eftermiddag! För när vi slutligen (efter 4 timmar) blev hämtade med bil och tog oss hemåt hade vi vatten på källargolvet. I köket luktade det bränt eftersom blixten nått vår bärbara telefon och pajjat den. Jag kan inte annat än erkänna att jag var ganska rädd då jag hörde de enorma smällarna och såg en blixt så fort jag tittade ut igenom fönstret. Jag är också riktigt tacksam över att vår dator var urdragen på sladdar, för annars hade den garanterat varit sönder nu!
Översvämning i tunneln.

Nu ska jag få i mig frukost. Sedan sticka och sätta mig i trädgården för solen verkar ju visa sig ibland i alla fall.
Och jag har faktiskt kollen över att jag och min babe haft 5 månader tillsammans idag!

jag älskar dig.



/J.C♥

RSS 2.0