vad är skönhet för dig?

Om någon kommer fram och säger att du är snygg. Hur reagerar du då? Till en början kanske självförtoendet börjar leta sig fram mer och mer. Du börjar tro på dig själv och trivas med din kropp, ditt utseende, ditt allt. Men som tjej är det svårt att ta åt sig av de tre orden " du är snygg" utav en kille. Man vet inte om grabben menar att man faktiskt ser bra ut just då eller om han bara säger det för att han helt enkelt är desperat. Därför är det inte alltid fullt så underbart för en tjej att höra de orden utav en kille. Även om det är en schysst kommentar så kan vi tjejer också bara känna oss illa till mods att höra det med tanke på att vi inte alltid kan veta säkert om han är ärlig i det han säger. Vad är egentligen skönhet för oss människor? Vad är skönhet för dig? Tänk efter...

 Är det de där tjejerna i reklampauserna med den perfekta kroppen, hyn, det glansiga håret, de fylligt röd/rosa läpparna och de stora brösten? Är det det enda ni killar tänker på när ni hör ordet skönhet? I såna fall kanske det är dax för er att tänka om. Att mogna och fundera på hur vi girls känner oss i det läget. Att vi tjejer hela tiden har en viss press på oss att se så bra ut som möjligt och att vissa utav dagens tjejer mår riktigt dåligt utav detta. Att ständig gå och jämföra sig med sina närmaste tjejkompisar som man själv fått för sig ser bättre ut utseendemässigt. Att man påverkas som tjej och inte vågar sträcka på sig och tycka att man är vacker för den man är, utan istället bara tittar sig i spegeln och själv ha känslan av att det är ett fult troll som kikar tillbaka varje morgon.
Är det inte personligheten som skapar skönheten? Det allra innersta? Alla våra känslor, tankar och hur vi är som personer. Skönheten är du som person, inte ditt utseende, dina nya märkesjeans, frisyren eller färgen på dina läppar.

En vacker dag kanske vi ungdomar förstår det..
Eftersom alla har olika personligheter är vi alla skönheter.
Tänk på det. Ha en bra dag!♥





/J.C♥

Kommentarer
Postat av: madde

mycket fint skrivet gumman!,och det stämmer!!<3

2009-03-23 @ 13:29:43
Postat av: Malin

Så sant Jozzan!! Stämmer! <33

2009-03-23 @ 13:57:27
Postat av: Mattias

Håller med! du är smart! :D och du är dessutom vacker, i mina ögon :) och det vet du ;)... nu kanske du tänker att jag bara skrev så för att vara snäll men jag tycker verkligen att du e fin, And u deserve it! :) <33 puss!

2009-03-23 @ 19:29:32
Postat av: Ð Charles

Skönhet hm? Nu kommer jag med mina bra/dåliga kommentarer igen xD



Ja. Jag tror att skönhet hos en tjej är en njutning för oss killar. Nu menar jag inte sexuellt xD men det finns också egentligen i tanken. Inte hos alla. Alla är ju olika. Jag har några vänner som bara ser njutningen sexuellt, hahaha.

Skönhet är faktiskt något vi alla njuter av. Alla visar det på olika sätt. Vissa stirrar andra memorerar bilden på personen och tänker på den. ^^

2009-03-24 @ 12:59:25
URL: http://dewriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0